tiistai 23. joulukuuta 2014

Tyhjä joulu

Tästä joulusta tuli tyhjä ja musta. Keväällä kun testissä näkyi kaksi viivaa, ajattelin; me saadaan maailman paras joululahja. Sitten asiat muuttuivat yhdessä yössä.

En ole koristellut kotia yhtään. Ehdin laittamaan ennen tätä kriisiä kuitenkin jouluverhot, muutamat valot ja pari tonttua. En ole jaksanut edes jouluvaloja laittaa päälle. Ei vaan kiinnosta. 
Ehdin ostamaan yhden lahjan, muita en sitten ole ostanutkaan. Tänä vuonna meille ei tule joulukuusta. En ole kuunnellut joululauluja. En ole leiponut mitään.

Joulu 2013.
Haluan kuitenkin toivottaa kaikille blogini lukijoille rauhallista joulua 
Lämmöllä ja kyynelsilmin luen teidän kommentteja, kiitos kaikista sanoista!

Huomenna käydään toivottamassa lämmintä joulua Eemelille 

6 kommenttia:

 1. Kiitos samoin, jaksamista loppuvuoteen ja uuteen tulevaan!

  VastaaPoista
 2. Rauhallista joulua ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle <3

  VastaaPoista
 3. Rauhaisaa joulua ja parempaa tulevaa teille.

  VastaaPoista
 4. Voimia ja lämmin halaus <3

  VastaaPoista
 5. ToivonTeille lämmintä ja rauhallista Joulua. Enkeli Pojalla on hyvä ja turvallinen olla, hänellä on kaikki hyvin. Teillä on paikka jossa käydä häntä muistamassa ja joulua toivottamassa. Tiedän, että tämä on vain sanahelinää, omasta kokemuksesta, mutta uskon myös että jokainen päivä vie eteenpäin. Voimaa ja rohkeutta tarvitsette, jotta pääsette eteenpäin, uskon että teillä sitä on, vaikka ei aina tunnu ehkä siltä. Lapsi on teille rakas, aina rakas ja se rakkaus kantaa vaikka välillä on pitkä matka. Hän tietää että äiti ja isä rakastaa, aina.

  -Sari

  VastaaPoista