tiistai 15. syyskuuta 2015

ANNA MINUN KUULLA SUN ÄÄNESI


Mä niin toivon ja rukoilen, että ensi keväänä saisimme vihdoin kuulla sen vauvan ensimmäisen parkaisun. Saisimme vihdoin sen eläväisen syliimme.
Odotamme siis toista lastamme.

Saas nähdä miten pää pysyy viikkojen ja kuukausien kuluessa mukana, milloin se todellinen paniikki iskee. 
Ultria meillä on nyt takana kaksi, molemmissa kaikki on ollut kunnossa. Siltikin pelko on tuolla takaraivossa päivittäin.
Toivottavasti Eemeli siellä jossain meitä suojelee.

9 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää sylin täydeltä odotukseenne. <3

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea ja kaikkea hyvää odotukseen. Eemeli suojelee siellä pilvien päällä pikkusisarustaan sekä vanhempiaan. <3

  VastaaPoista
 3. Ihania uutisia! Tsemppiä teille odotukseen, yrittäkää myös nauttia siitä kaikkien epävarmuuksien keskellä! <3

  VastaaPoista
 4. Onnea kovasti iloisen uutisen johdosta! :) Toivottavasti pelosta huolimatta pystytte nauttimaan odotusajasta - uskon ja toivon, että kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
 5. Ilon kyyneleitä tuleepi tästä uutisesta.... Tunteet ja tuntemukset teillä varmasti viskelee laidasta laitaan ja pelkojakin taatusti on, mutta uskotaan että kaikki menee loistavasti ja saatte palkinnoista ihanimman kevään tullen :D <3 <3

  VastaaPoista
 6. Olen käynyt täällä blogissasi kurkkimassa jotain kertoja sen jälkeen, kun löysin tämän ensimmäisen kerran joitain kuukausia sitten, mutten ole aiemmin jättänyt kommenttia (on tuntunut siltä, ettei ole löytänyt sanoja, vaikka olisi jotain halunnut kommentoida).

  Onnittelut ilo uutisesta! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääset ensi keväänä kuulemaan vauvasi ensimmäisen parkaisun :)

  VastaaPoista
 7. Olen blogiasi lueskellut oman raskauteni aikana ja nyt myöhemminkin (la oli aika lähellä Eemelin la:ta...) odottaen tätä postausta <3 Voimia raskauteen, ja peukut pystyssä että kaikki menee todella hyvin!

  VastaaPoista
 8. ♥♥ Kiitos kaikille!! ♥♥

  VastaaPoista
 9. Olen seurannut myös blogiasi pitempään, välillä itkusilmin myötäeläen vaikken ole aina kommentoinut mutta nyt sen teen: Onnittelut ja oikein hyvää odotusta sinne, Toivon ja uskon että kaikki menee hyvin <3 trv, Päivi

  VastaaPoista