Eiliseltä jäi kattilan pohjalle vähän perunamuussia, niin päätin tehdä niistä perunarieskoja!
PERUNARIESKAT
4 dl perunamuussia
2 kananmunaa
n. 4 dl ohrajauhoja
suolaa
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Läpyttele pellille, pistele haarukalla reikiä ja paista +250 asteisessa uunissa noin 15min.
Jauhoja ei kannata laittaa kaikkea kerralla, etenkään jos muussi on vähänkin kovaa.
NAM!
Nämä perunarieskat on kyllä mielettömän hyviä ja helppoja tehdä jämämuusista. Harmi vaan, että meillä on niin harvoin muusia ruokana, joten harvoin tulee rieskojakaan tehtyä. :)
VastaaPoistaSama täällä, tehdään perunamuussia ehkä kerran kuukaudessa jos sitäkään.
PoistaMutta hyviä tulee ja ei ainakaan mene muussia roskiin :)