tiistai 9. syyskuuta 2014

PERUNARIESKAT

Eiliseltä jäi kattilan pohjalle vähän perunamuussia, niin päätin tehdä niistä perunarieskoja!


PERUNARIESKAT

4 dl perunamuussia
2 kananmunaa
n. 4 dl ohrajauhoja
suolaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Läpyttele pellille, pistele haarukalla reikiä ja paista +250 asteisessa uunissa noin 15min.

Jauhoja ei kannata laittaa kaikkea kerralla, etenkään jos muussi on vähänkin kovaa.


NAM!

2 kommenttia:

  1. Nämä perunarieskat on kyllä mielettömän hyviä ja helppoja tehdä jämämuusista. Harmi vaan, että meillä on niin harvoin muusia ruokana, joten harvoin tulee rieskojakaan tehtyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, tehdään perunamuussia ehkä kerran kuukaudessa jos sitäkään.
      Mutta hyviä tulee ja ei ainakaan mene muussia roskiin :)

      Poista