tiistai 6. elokuuta 2013

KANTTARELLIKASTIKE

Meidän keittiössä tapahtui tänään kummia. Kokattiin kanttarellikastiketta!! Niin, itsehän en ole oikein koskaan pitänyt sienistä, herkkusieni on ollut ainoa mitä olen pystynyt syömään (ja sitäkin joskus todella vähän pizzan sekaan).



KANTTARELLIKASTIKE:

1 l  kanttarelleja
2 dl kuohukermaa
2    kevätsipulia
     voita
     suolaa
     pippuria

Pilko kanttarellit pieniksi. Kuumenna pannu ja paista voissa, kunnes suurin osa nesteestä haihtunut.
Lisää hieman voita ja lisää sekaan pilkotut kevätsipulit.
Ruskista hetki, mausta ja lisää kuohukerma. Anna hautua muutama minuutti.

Lisäksi uusia perunoita ja kalaa!

2 kommenttia:

  1. Siis Sonja mitä sä oot oikein tehny! En voi uskoa! :D Kävittekö itse keräämässä sieniä? t:tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHHAAA no ei sentään sienimetsällä käyty, kaupasta ostin kanttarellit.

      Poista