torstai 5. toukokuuta 2016

KUULUMISIA

Meneepäs tämä aika nykyään tosi nopeasti! Siispä hieman kuulumisia.

Meillä menee siis hyvin. Tyttö kasvaa hurjaa vauhtia, viime viikolla neuvolassa painoa 4270g ja pituutta 54cm. Öisin heräillään yleensä 2 kertaa syömään, ainakin vielä. Kunnollista päivärytmiä ei vielä ole, nukutaan kun nukuttaa ja seurustellaan siinä välissä. Leikkimatolla jaksaa olla jonkin aikaa yksin, saan silloin itse tehtyä aamutoimet. Vaikka ollaan kaksin arkisin kotona, niin päivät menee tosi nopeasti. Ihan huomaamatta kello onkin jo 14 ja sitten odotellaan isukkia kotiin!


Nimiäisiä meillä vietetään 14.5. 

Oon niin helpottunut, että odotusaika on viimein ohi. Pieni osa musta ei maaliskuun alussa vielä uskonut, että saadaan tämä tyttö kotiin asti, elävänä. Miten kiitollinen sitä nyt on ja tämä kaikki on nostanut esiin taas tunteita. Ikävää Eemeliä kohtaan ja surua, miten paljon me menetettiin. Sen oikeastaan tajusi kunnolla vasta nyt. 

Ollaan käyty jo isoveljen haudalla ja äitienpäivänä käydään myös. 
Ehkä kamalin hetki seistä esikoisen haudalla ja silti jotenkin kaunista, kun pikkusisko nukkui tyytyväisenä turvakaukalossa. 

Mikäli jaksaisitte, olisi hienoa jos kävisitte allekirjoittamassa kansalaisaloitteen.

Ainakin meille olisi tosi tärkeää, että Eemeli näkyisi meidän tiedoissa. Sillä nytkin olen kuullut kommentteja; "nyt susta tuli äiti" ja "nyt sulla on ensimmäinen äitienpäivä." Ne loukkaa mua todella paljon, vaikka eihän kukaan niillä mitään pahaa tarkoita. 

Mutta ehkä tärkeintä, että itse tiedän ja tunnen olevani kahden lapsen äiti. 

4 kommenttia: