keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

RV 37


Raskausviikko 37. Enpä olisi uskonut, että selviäisin henkisesti näin hyvin näille viikoille. On täällä ollut oikeasti huonojakin päiviä, mutta silti uskon siihen että saadaan tämä vauva kotiin asti.

Seuranta tässä raskaudessa on ollut tosi hyvää! Neuvolassa oon saanut käydä vaikka joka päivä, mutta en ole itse kokenut sitä tarpeelliseksi. Ultria ja ktg-käyntejä on myöskin ollut tarpeeksi ja olen saanut niitä aina kun olen halunnut. 
Viime viikon perjantaina olin taas ultrassa sairaalassa ja vauva on kuulemma jo tosi alhaalla lantiossa, sen arvasinkin jo kun itsellä on ollut helpompi hengittää. Painoarvio menee keskikäyrällä ja mitoiksi saatiin 2781g. 

Kätilö joka otti meidät Eemelin tapauksessa vastaan, on nyt laittanut minut muutamina kertoina käyrille. Hän on tosi ihana ja ymmärtäväinen ja hänen kanssaan onkin ollut helpoin jutella peloista. 
Hän sanoi silloin viime perjantaina, että "on niin ihana nähdä sut täällä." 
Kyllä siinä taisi olla molemmilla itku lähellä...

Nyt olen jo vähän pakkaillut sairaalakassia valmiiksi. Vauvallekin taitaa olla kaikki tavarat valmiina, hoitoalustan pitäisi vielä saapua postiin joku päivä.
Muistakaa mun instagram-tili @sonjakarkki. Sinne päivittelen kuulumisia useammin!

1 kommentti: