lauantai 18. huhtikuuta 2015

KIRPPISLÖYDÖT

Ensimmäinen vapaa viikonloppu töidenpaluun jälkeen. Voin kyllä sanoa, että vähän väsytti. Nukuin sellaiset 11 tuntia, voi tosin myös johtua ihan eilisestä. Oli pitkä päivä, heräsin siinä 3:30 ja olin kotona vasta 19:30. Tuli käytyä Orimattilassa ystävän kanssa syömässä ja vielä lapsuudenkodissa pyörähtämässä! 


Tänään käytiin sitten taas kirpparilla. Aina sieltä Tingi&Tongi kirppikseltä jotain lähtee mukaan. Isompi Riihimäen tölkki löytyi lapsuudenkodistani. Pieni keittiötölkki löytyi Orimattilan kirpputorilta 4€. Muut ovat Tingi&Tongi kirppikseltä; vihreä lasikulho 6€, Mössö-kirja 1€ ja leijona-kirja 0,50€. Tunnistaako kukaan muuten tuota vihreää lasikulhoa?


Tämäkin säästöpossu löytyi muutamia viikkoja sitten Tingi&Tongi kirppikseltä hintaan 14,50€. 


Ja kun kerta Orimattilassa kävin, niin pitihän sitä käydä Drockilan kynttiläpajassa. Oli kyllä niin ihania kynttilöitä! Muutamat kynttilät ostin, vaikka näin keväällä ei tule niin usein niitä poltettua. 

3 kommenttia:

  1. Hei hyviä ja ihania löytöjä minustakin, noita lasipurkkeja vähemmän enää löytää ainakaan täältä päin tai sitten ne ehtii jo mennä☺Itsellänikin muutama ja uusiokäytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasipurkit taitavat olla aika haluttua tavaraa, mutta sitten kun niitä kirppareilla näkee, saattavat hinnat olla aika korkeat. Ainakin täällä :D.. Toivottavasti kuitenkin lasipurkkeja osuu kohdallesi :)

      Poista