maanantai 30. kesäkuuta 2014

PIHALLA!

Nyt minä olen ihan pihalla.
En oikein tiedä millaisia vaatteita tuolle tulevalle vauvalle pitäisi hankkia.
Aamulla kävin prismassa ja kun siellä oli vauvanvaatteita alennuksella, niin ostin muutaman. Ja juuri täälläkin kirjottelin, etten ole vielä ostanut kaupasta mitään ja nyt sorruin! Sehän on ihan alennusmyyntien syytä.


Nämä vaatteet on muuten poikien puolelta :D
Mutta ainakin mun mielestä näitä voi käyttää niin tyttö kuin poikakin.


Muutama vaate on lähtenyt myös kirpparilta mukaan.

Pitäisi varmaan alkaa kirjoittamaan listaa mitä olen jo ostanut ja mitä pitäisi vielä hankkia.
Siispä, jos jollain ihanalla on antaa hyviä vinkkejä vaatteista, tai mistä vaan, niin kerro ihmeessä.
Koska olen nyt ihan pihalla.

4 kommenttia:

 1. Muuta en osaa antaa, mutta sen muistan, että kaikkein pienimpiä vaatteitta ei kannata paljon hankkia...vaavit, kun kasvavat niin nopeasti..:)

  VastaaPoista
 2. Oon Irmastiinan kans samalla kannalla. Ekat vaatteet jää viikossa pieneks ja kummasti niitä pieniä vaatteita ilmestyy nurkkiin lahjoina. Äitiyspakkauksella pärjää hienosti, jos sen otat. Suosittelen ostamaan vaatteita vaikka 68 tai 70 -koosta lähtien. Vähällä pärjää, eikä etukäteen kannata hommata kaikkee mitä kaverit kehuu. Tärkeitä on varmaan vaipat, vähän vaatteita ja vaunut/kantoliina. Vaunuissa mun mielestä on yksinkertainen kaunista. Kamalia ne nykyajan sadan kilon vankkurit joissa on kymmeniä "käteviä" ominaisuuksia. Vaikka kuinka myyjä kehuu kätevyyttä, pieni hiekanjyvä liikkuvien osien välissä vesittää koko kätevyyden. Eli suosittelen kevyitä kasarivaunuja kirppikseltä, niillä mahtuu jopa kulkemaan ihmistenilmoilla. :-)

  VastaaPoista
 3. Nauti vauvalle ostamisesta,se on kivaa ostella odotusaikana:) Ihania vaatteita ostitki:) Anne

  VastaaPoista
 4. Multa on siis aivan täydellisesti mennyt tämä vauvauutinen ohi, johtuu varmaan siitä, että olen hoitanut omaa vauvaa :) Onnea siis ja tsemppiä odotukseen.

  Suosittelen hankkimaan kietaisubodeja, meillä mies tykkäsi käyttää vain niitä kun vaavi oli ihan pieni. Potkupukuja mä en oo osannut ollenkaan käyttää, ei oo musta yhtään käytännöllisiä. Yöpuvutkin on meillä jäänyt tosi vähäselle käytölle.

  Rintapumppu on hyvä olla. Ja rintakumit, mä käytin niitä ekat 2 kuukautta.
  Ja kannattaa oikeasti nyt odotusaikana perehtyä tohon imetykseen.
  Huomaan nyt itse kuinka huonosti tiesin koko asiasta. Luulin, että imetys oli tosi helppoa ja luontevaa. Eipä vaan ollut. En ollut yhtään varautunut siihen, että vauva saattaa asua rinnalla koko päivän.
  Olin jo jossain vaiheessa ihan valmis luopumaan koko imetyksestä, kun tuli tukoksia ja rintatulehdus. Ja olin välillä niin kypsä siihen, että en voinut tehdä mitään muuta kuin imettää. Mutta onneksi jaksoin, koska nyt voin sanoa, että nautin imettämisestä todella paljon. Kannattaa liittyä facessa imetyksen tuki-ryhmään, sieltä saa apua jos ja kun ongelmia imettämisen suhteen tulee.
  Anteeksi kauhean pitkä sepustus, mutta tosta imettämisestä on tullut mulle todella tärkeä asia :)


  VastaaPoista