maanantai 20. tammikuuta 2014

GULASSIKEITTO

Tänään jo aiemmin kerroinkin, että piti valmistaa gulassikeittoa.
Mun oli nyt pakko tulla tänne sitten hehkuttamaan, että tuli ihan tajuttoman hyvää!
Ja jos muutkin haluavat kokeilla, niin tässä tulee ohje.
Yksinkertaista ja helppoa, suosittelen.


GULASSIKEITTO

400 g naudan paistisuikaleita
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tomaattia
1 paprika
5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2 rkl paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
meiramia
timjamia
laakerinlehtiä
(perunoita)

Leikkaa sipulit ja valkosipulit pieneksi silpuksi. Pilko tomaatit ja paprika.
Paista lihapalat ruskeiksi pannulla. Siirrä kattilaan.
Kuullota sipulit ja lisää kattilaan.
Lisää pannulle vesi, jotta saat siitä kaiken maun irti ja kaada kattilaan lihojen ja sipuleiden sekaan. Lisää sekaan lihaliemikuutio, sekä kaikki muut mausteet oman maun mukaan.
Anna kiehua hiljalleen ainakin 1-2 tuntia. Lisää sekaan perunoita, jos haluat.
Itse keitin ruokaa kokonaisuudessaan yli 2 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti